Prima Pagină
Veritas Danube
<p>Alternative content</p>
<p>Alternative content</p>
CAPITAL SHIPPING & TRADING
STARGATE CREWING AGENCY
<p>Alternative content</p>
<p>Alternative content</p>
DOHLE MANNING AGENCY
<p>Alternative content</p>
<p>Alternative content</p>
<p>Alternative content</p>
<p>Alternative content</p>
NAVMAR
Agenții de crewing
LIGHTHOUSE SHIPPING
Informații de contact
Denumire: LIGHTHOUSE SHIPPING
Tel:+40241839383; +40766514357
Fax:241839383
Email:office@lthcrew.ro
Adresă:Aleea Orhideelor Nr.6 Bl. U1 Sc. C Parter ap. 42, 900513, Constanța
Website:http://www.lthcrew.ro/
Program:Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal (PDCP)
Consimtamant cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale aplicantului

1. Partile,

LIGHTHOUSE SHIPPING SRL, operator, avand urmatoarele date de identificare adesa: Aleea Orhideelor Nr.6/ BL.U1 / SC. C / AP 42, CIF RO 36338178, telefon: 0040 241 839383,email office@lthcrew.ro .isi asuma angajamentul de a respecta datele cu caracter personal colectate si de a se conforma prevederilor legale aplicabile privind protectia acestora.

Date contact Responsabilul cu protectia datelor personale / DPO Ing. Ciortan Constantin Cosmin
email cosmin@lthcrew.ro

si aplicant(NAVIGATOR), ............., persoana vizata, identificat prin Carnet de Marinar.............adresa de corespondenta(domicilu) .....................,
email: ................, telefon ..................


2. LIGHTHOUSE SHIPPING SRL ia in serios securitatea datelor personale pe care le prelucreaza.
Am implementat si revizuim periodic masurile organizatorice si tehnice de securitate menite sa reduca riscul accesului neautorizat, modificarii, dezvaluirii sau distrugerii neautorizate a datelor personale cu respectarea urmatoarele principii aplicabile securitatii informatiei: confidentialitate, integritate, disponibilitate, autenticitate, non-repudiere.

3. In situatia in care , atunci cand nu exista o obligatie legala si daca se justifica printr-un interes legitim pentru derularea activitatilor comerciale, LIGHTHOUSE SHIPPING SRL proceseaza date personale doar cu consimtamantul persoanei vizate si cu implementarea masurilor de securitate necesare protectiei datelor.

4. LIGHTHOUSE SHIPPING SRL colecteaza, stocheaza si prelucreaza urmatoarele tipuri de date cu caracter personal:
NUME SI PRENUME; ADRESA DE DOMICILU; NR TELEFON (fix,mobil); Adresa EMAIL; PASAPORT; VIZE DE LUCRU ; ANALIZE MEDICALE(specifice personalului navigant) ; CARNET DE VACCIN ; CURSURI IMO ; CARNET MARINAR, CARNET DE COMPETENTA; DOCUMENTE SPECIFICE PAVILIONULUI ; ENDORSEMENT;GMDSS;


5. Datele mentionate mai sunt colectate, stocate si prelucrate in scopul:
1. Efectuarii operatiilor specifice firmelor de CREWING (recrutarea si plasarea personalului navigant);
2. Comunicarii de cerinte privind organizarea si derularea recutari si plasari;
3. Identificarii persoanei in scopul derularii procesului prelucrare si plasare;
4. Crearii si gestionarii unei baze de date informatice pe teritoriul Romaniei;
5. Completarii documentelor pt imbarcare(vize, bilete calatorie, asigurarea)
6. Durata de pastrare a datelor personale:

- Datele personale folosite pentru activitati de prelucrare si plasare in campul muncii: 5.ani

Informatiile personale colectate nu vor fi utilizate in nici un alt scop decat cel prevazut mai sus in acest document.
Prelucrarea se face prin mijloace automatizate si manuale.

7. Informatiile colectate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopurile precizate si sunt transmise urmatorilor destinatari:
- Partenerilor (ARMATORI) pentru plasarea fortei de munca ;
- LIGHTHOUSE SHIPPING SRL, in scopul crearii bazei de date;
- Institutii ale statului:AUTORITATEA NAVALA ROMANA(ANR) , Ambasade(vize de lucru) in cazul in care exista un interes legitim.

8. In conformitate cu cerintele privind protectia datelor personale, persoana vizata are dreptul de acces si de interventie asupra datelor cu caracter personal furnizate.

Drepturile persoanei vizate
- aveti dreptul de a va retrage oricand acest consimtamant;
- aveti dreptul de a fi informat cu privire la datele dvs. cu caracter personal pe care LIGHTHOUSE SHIPPING SRL le detine.
- aveti dreptul de a solicita stergerea sau actualizarea datelor incomplete, incorecte sau care nu mai sunt de actualitate.
- aveti dreptul, pentru motive intemeiate si legitime, de a va opune anumitor prelucrari de date personale, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare sau LIGHTHOUSE SHIPPING SRL nu poate oferi serviciile solicitate in lipsa respectivelor date.
- aveti dreptul de a solicita incetarea prelucrarii datelor personale in scop de marketing direct sau pentru crearea de oferte personalizate.
- sa vi se ofere un raport privind informatiilor personale pe care le detinem care sa contina;
(a) sursa informatiilor dvs. personale;
(b) scopurile si metodele de prelucrare;
(c) identitatea operatorului de date;
(d) entitatile sau categoriile de entitati carora le pot fi transferate informatiile personale;
- incetarea procesariii informatiile dvs. personale, integral sau partial, in orice scop, cu exceptia cazului in care este legal sa facem acest lucru fara consimtamant;
- sa modificati modul in care va contactam;
- sa corectati erorile din informatiile dvs. personale;
- sa actualizati informatiile dvs. personale in functie de necesitati.


9. Puteti sa va schimbati oricand preferintele pentru comunicarea cu LIGHTHOUSE SHIPPING SRL .

Cititi cu atentie aceast document pentru a afla cum puteti verifica acuratetea oricaror informatii personale pe care le avem despre dvs. si cum puteti solicita ca LIGHTHOUSE SHIPPING SRL sa nu mai foloseasca, sa nu actualizeze informatiile personale sau sa le stearga.

Va este recunoscut dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal sau justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de legislatia privind protectia datelor cu caracter personal care v-au fost incalcate .

Mai multe detalii privind prelucrarea datelor personale gasiti in politica privind protectia datelor personale, afisata in sediul firmei sau poate fi obtinuta la cerere de la DPO.

Persoana vizata si LIGHTHOUSE SHIPPING SRL isi rezerva dreptul de a actualiza aceasta declaratie oricand, cu informarea si acceptul celeilalte parti.

10. Prin semnarea acestui document persoana vizata este de acord cu prelucrarea tipurilor de date specificate, in scopurile mentionate pentru prelucrare.
Temeiul prelucrarii este respectarea cerintelor legale specifice prelucarii datelor efectuate de LIGHTHOUSE SHIPPING SRL.

In cazul in care dintr-un anumit motiv, nu sunteti de acord cu cerintele de mai sus, va rugam sa ne informati.

In situatia in care in urma analizarii nu se poate ajunge la un acord privind conditiile prelucarii si securitatii datelor personale ale persoanei vizate care ca aiba un temei legal, nu se poate derula procesul de recrutare si nu se poate demara o colaborare cu persoana vizata.

Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

In cazul in care, dupa ce v-ati dat acordul, doriti sa retrageti acest consimtamant sau sa-l modificati, va rugam sa trimiteti cererea dvs. scrisa, datata, semnata la adresa office@lthcrew.ro sau prin posta la adresa Aleea Orhideelor Nr.6/ BL.U1 / SC. C / AP 42,sau sa o inmanati Responsabilului cu protectia datelor personale (DPO).


De acord cu prelucarea datelor LIGHTHOUSE SHIPPING SRL
personale conform celor descrise mai sus,


Nume si prenume persoana vizata Nume si prenume responsabil operator


Ing.CIORTAN CONSTANTIN COSMIN

Semnatura Semnatura

Data Data
E-mail pentru obținerea informațiilor despre PDCP :cosmin@lthcrew.ro
Tipuri de nave
River passenger, Yacht, Passenger Ship, Chemical Tanker, Oil Products Tanker, Crude Oil Tanker, Bulk Carrier, Container vessel, Cruise ship, MPC Heavy Lift Vessel, River General Cargo vessel, Pusher Tug
Formularul de aplicare (application form)
Înainte de a lua legătura cu angajatorul este recomandat să aveți deja completat formularul de aplicare (application form).
Lighthouse_Seafarer_Aplication_Form.docxDescarcă formular completat, modalitate rapidă și automată de completare a informațiilor dvs. din baza de date ainoștri.ro În formularul angajatorului, câștigând astfel timp prețios la un cost de numai 1 € + tva, plătibil rapid prin SMS, o singură dată pentru acest formular. Pentru finalizarea acestei operațiuni apăsați pe butonul "Descarcă formular completat"
Completarea manuală a formularului de aplicare presupune descărcarea documentului de pe site și introducerea manuală a informațiilor solicitate. Pentru evitarea greșelilor de redactare și pentru a câștiga timp în special în cazul în care doriți să contactați mai mulți angajatori vă recomandăm să folosiți "Descarcă formular completat".
Trimite formularul completat prin e-mail, cu informațiile din CV-ul dvs. completate în formularul angajatorului și expediere către acesta, la un cost de numai 1 € + tva, plătibil rapid prin SMS, o singură dată pentru acest formular.
Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal promovată de LIGHTHOUSE SHIPPING este disponibilă la pagina: https://www.ainostri.ro/?pagina=7&id_ag=152
Oferte Active
7Click pentru afișarea ofertelor active ale acestei agenții de crewing.
Agenția anterioară
<<<

[ Înapoi la lista de agenții ]
Agenția următoare
>>>
<p>Alternative content</p>
<p>Alternative content</p>
<p>Alternative content</p>
<p>Alternative content</p>
<p>Alternative content</p>
PETRO JOBS RECRUITMENT
<p>Alternative content</p>
NEMO SHIPPING
STATUS MARINE SERVICES
BSM CREW SERVICE CENTER ROMANIA
AB CREWINGADMIRALS CREWING AGENCYALPHA CREWINGARIES CREWINGARPINAVBARKLAVBC ROYALMAR CREWINGBERGE BULKBRIGHT MARITIME SERVICESBSM CREW SERVICE CENTER ROMANIACAPITAL SHIPPING & TRADINGCARDIFF CREWING ROMANIACARDINAL SHIPPING SERVICESCMA SHIPS ROMANIACRONOSSHIPPINGCUZA CREWINGDANUBE CRUISES ROMANIADEKAEM CREWINGDELPHINE COMARDOHLE MANNING AGENCYEASTERN PACIFIC SHIPPING PTE LTDEC MANPOWER CREWINGEPSILON DANUBEEUROBALKAN MANPOWERFAIR PLAY MARITIMEFAIR SPIRIT SHIPPINGFASTRA MARINE SERVICESFLAIR GRUP MANAGEMENTGLOBAL MARINE SUPPORT SERVICESGLOBAL SHIPPING & TOURISTGMV MARITIME & OFFSHOREGOOD WINDS MARINE SERVICESHELADA CREWINGHISTRIA SHIP MANAGEMENTHORIZON INFINITY JOBSINTERMARIN RECRUITMENTINTERMED CREW MANNINGINTERORIENT MARITIME ENTERPRISESJOB CRUISE ABJOB SELECTION CORPORATIONJOBDISTRICTKRU MARITIMELIBRA CREWINGLIGHTHOUSE SHIPPINGLOWLAND INTERNATIONALMAERSK ROMANIAMAERSK TANKERS ROMÂNIAMARINA CREWING AGENCYMARIS RECRUITMENT RO GROUPMCL INTERNATIONAL CREWING AGENCYMGM MARINE SHIPPINGMIADMAR FISHINGMIDAS CREWINGMULTRASHIP ROMANIANAVIG CONSULTING T.D.INAVMARNAVMAR SHIPPING & SERVICESNEDCON MARITIMENEMO SHIPPINGOCEAN JOBSOFFSHORE PERSONNEL SERVICESOIL & GAS RECRUITMENTORCA CREW SERVICESPARADISE NAVIGATIONPETRIMAR SHIPPINGPETRO JOBS RECRUITMENTPG CRUISE LINE LTD GRAND CAYMAN SUCURSALA CONSTANŢAPOSEIDON RECRUITMENT AGENCYPROTOSPROVAL & V AGENCYQUEEN LIZRADIANI SCHIFFAHRT MANAGEMENTREFORCONSRHODOS CREWROM TRUSTROMARROMTEHMARSAGAU SHIPPING SERVICESSEA JOBS CONSTANTASEAFARER SOLUTIONSSEATRANS SHIPMANAGEMENT ROMANIASEAWAY INTERNATIONAL COSHIPCARE SERVICESSIMMIT MPWRSIRIUS CREWING SERVICESSMART GROUP CREWINGSOLARIS JOBSSPEED JOBSSTANDARD SHIPPINGSTAR SHIPPING AGENCYSTARGATE CREWING AGENCYSTATUS MARINE SERVICESTINECOMAR 98V SHIPS MANPOWERVALDOR CONSHIPPINGWEST MSC SHIPING CONSULTINGWORK DEVELOPMENTXT SHIPS MANAGEMENT INC - ROMANIAZAV DEVELOPMENT GROUPZEABORN MARINE SERVICES CONSTANTAZODIAC MARITIME LIMITED
© 2004 - 2020 ainostri.ro

ainostri.ro folosește cookie pentru îmbunătăţirea experienţei dvs. pe web. Continuarea navigării pe acest site semnifică acordul dvs. asupra utilizării cookie-urilor conform cu politica de utilizare a cookie-urilor.

www.ainostri.ro